,

Tips voor het verrassen van je partner

De LoveButlers zijn weer op pad met Robert ten Brink van All You Need Is Love om geliefden in het hele land te verrassen. Wil jij je partner graag een keer verrassen, maar zoek je wat meer inspiratie, dan hebben wij hier zeven tips om je op weg te helpen.

 1. Verras je lief met een ontbijtje

Het mag dan een cliché zijn, een verrassingsontbijtje blijft een absolute aanrader. Zorg dat je lief niet wakker wordt en bereid in alle vroegte een ontbijtje zoals hij of zij dat lekker vindt. Doe iets speciaals: bak een lekker eitje, maak een leuk receptje, doe er kaarsjes en bloemen bij of maak het helemaal af met een lieve kaart of brief. Als je na een tijdje je Valentijn wakker kunt maken en kunt verrassen met een lekker ontbijtje beginnen jullie de dag meteen goed samen!

 1. Schrijf iets liefs

Een relatie wordt echt niet iedere dag gesierd door romantische teksten en liefdevolle gedichten. Hoewel je misschien regelmatig laat blijken hoezeer je je partner waardeert gaat er toch niets boven een mooie tekst. Schrijf iets waarin je je gevoelens voor je geliefde helemaal kunt uitstorten. Praat over mooie dingen die jullie samen hebben meegemaakt en maak duidelijk hoe jouw lover je leven iedere dag verrijkt. Je kunt er ook voor kiezen om een fotoboekje te laten drukken met daarin leuke foto’s van jullie relatie met lieve teksten eronder.

 1. Organiseer een romantische middag

Je kunt je lief verrassen met een leuke middag die niet veel hoeft te kosten. Jullie kunnen een wandeling maken door de natuur en onderweg een mini-picknick houden met een flesje Prosecco of chocolademelk uit een thermoskan. Of wat dacht je van deze klassieker: de bioscoop! Andere goedkope opties zijn een middag naar een museum, gezellig samen winkelen, een spelletje spelen voor de open haard of lekker samen op de bank een filmpje kijken.

 1. Maak een heerlijk diner

Uit eten gaan kost jullie zomaar vijftig euro terwijl thuis eten ook hartstikke romantisch kan zijn! Je kunt ervoor kiezen om een leuk dinertje in elkaar te zetten. Bereid al het één en ander voor zodat je niet de hele tijd in de keuken hoeft te staan en maak het jezelf ook niet te moeilijk. Je kunt er ook voor kiezen om samen te gourmetten, steengrillen, fonduen of de bak plaat voor de dag halen. Op die manier zitten jullie samen een langere tijd gezellig aan tafel en hoef je niet lang in de keuken te staan.

 1. Strandwandeling

  Ga gezellig met zijn tweeën naar het strand. Het kost niks maar toch is het heel romantisch. Lekker samen uitwaaien met je partner en even al je zorgen vergeten en heerlijk genieten van elkaar. En na een lange strandwandeling heerlijk knus in een cafeetje bij elkaar om weer heerlijk op te warmen en nog iets te drinken

 2. Klein cadeautje

  Je kunt natuurlijk je partner ook verrassen met een persoonlijk cadeautje. Zoals een sieraad  of een leuke gadget met een foto van jullie samen erop. het hoeft niet altijd  duur te zijn,maar een mooi klein gebaar wat toch persoonlijk is, is altijd leuk om te geven en te krijgen. Ook is het iets blijvend wat jullie altijd aan jullie relatie zal herinneren. Hier vindt een site met leuke fotocadeautjes http://www.yoursurprise.nl/

 3. Lars & Larry

Natuurlijk kan je ook Lars & Larry vragen om voor een onvergetelijke dag te zorgen! Zo hebben ze onder anderen een romantische huwelijksaanzoek  verzorgd in de vorm van een romantische lunch midden op de Veluwe. Of laat bijvoorbeeld uw verlovingsring brengen door de Butlers met een echte cloche. Wij wensen je veel succes met het verrassen van je geliefde!

Liefs,

Lars & Larry

Verloving met LoveButler Lars

Verloving met LoveButler Lars

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.