Veel gestelde vragen PriveOber

Een PriveOber heeft u voor €32,50 per uur inclusief BTW. Een ober huurt u voor tenminste 4 uur, dus u heeft al bediening thuis op uw feest vanaf €130,- inc. BTW.
Daarnaast kunnen er reiskosten van toepassing zijn. Vraag hier een offerte aan voor uw prijs op maat.

Wij rekenen alleen de daadwerkelijk gemaakte reiskosten. Wij geven de voorkeur aan de fiets en het OV. Soms moet er een auto worden ingezet deze kosten belasten wij aan u door. Deze kosten zijn afhankelijk van de locatie. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Wij garanderen een ober als u 30 dagen voor de partij een uitvraag doet. Korter op het feest mag u altijd contact opnemen en wij zullen onze uiterste best doen om een ober in te plannen. Zelfs al is het de dag zelf mag u ons altijd bellen!

Een opkomst kan altijd mee of tegenvallen, een ober extra of een ober korter laten werken is geen probleem. U kunt ons dit per e-mail of telefoon laten weten. Vergeet niet uw gegevens erbij te vermelden. Een partij annuleren kan tot uiterlijk een dag voor het evenement.

PriveOber levert in heel Nederland. Bekijk hier onze leveringssteden vanuit waar wij leveren.

Bij ons krijgt u achteraf een factuur gebaseerd op de daadwerkelijk gewerkte uren. Na partij tekent u de urenstaten van de PriveOber en u ontvangt dan de factuur. Deze dient u uiterlijk 7 dagen na ontvangst betaald te hebben. Bij grote partijen vragen wij een aanbetaling van 50%.

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem hier

5 + 2 = ?