Werken op de leukste feesten, partijen en festivals

WERKEN OP DE LEUKSTE FEESTEN, PARTIJEN EN FESTIVALS

Werken in de horeca, dat is elke dag ’n feestje.  Omdat elke dag anders is, lekker afwisselend. Om wat je er meemaakt, je komt thuis met de gaafste verhalen. Omdat je werkt in een leuk team, erg gezellig! Om wat je betekent voor je gasten, je laat ze genieten. Om de carrièrekansen, doorgroeien kan ook bij ons. Om wat het je oplevert, lekkere bijverdiensten.

Kom werken in de horeca en ontdek het zelf.

Zit gastvrijheid in je bloed en word jij er vrolijk van om een glimlach op het gezicht van je gasten te zien? Heb jij daarnaast ook een echte doorpak mentaliteit? Dan ben jij degene die we zoeken! Heb je nog geen ervaring in de horeca? Geen probleem…. Wij leiden je op tot een echte horeca tijger binnen onze PriveOber Academy! Jij bent een doorzetter die bereid is de handen uit de mouwen te steken. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het uitserveren van diners en lunches, uitserveren van dranken en barwerkzaamheden.

3 REDENEN OM TE WERKEN IN DE HORECA

 

1. Je kunt doen wat je het liefste doet

De horeca is een vak vol passie. Je kunt hier jouw liefde voor eten en drinken combineren met jouw drive om gasten een geweldige tijd te bezorgen.

2. Je leert de leukste mensen kennen

Je komt in de horeca voor je plezier. Dat geldt voor je gasten, maar ook voor je collega’s. Alleen samen met een leuk team kun je tenslotte echt ’n goed feestje bouwen.

3. Je maakt elke dag wat anders mee

In de horeca is geen dag hetzelfde. Dankzij de flexibele werktijden, kun je jouw werk bovendien goed combineren met je studie of je vrienden.

 

WAT GA JE DOEN?

Werken voor PriveOber betekent werken voor een jong, energiek en gezellig bedrijf. Een leuke en flexibele bijbaan met toffe collega’s op aansprekende locaties. Je bepaalt zelf wanneer je werkt. Hoe flexibeler je inzetbaar bent, des te meer we je kunnen inplannen.

Heb je nog geen ervaring in de horeca? Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

 

WAT WIJ BIEDEN

  • Werken wanneer het jou uitkomt, goed te combineren met je studie
  • De leukste collega’s, leeftijdgenoten en vrienden
  • Werken bij verschillende feestjes, restaurants, cateraars en festivals ( Lowlands, Tomorrowland, 538 Koningsdag)
  • Trainingen, gezellige borrels en feesten

WAT WIJ VRAGEN

  • Er is geen minimale opleiding vereist
  • Teamwork
  • Gezelligheid
  • Geen ervaring vereist
  • Flexibel inzetbaar, enthousiast en representatief
  • Communicatief vaardig en je staat stevig in je schoenen

SOLLICITEREN

Klinkt je dit allemaal als muziek in de oren? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.