8 tips om Pasen geslaagd door te komen

Pasen2015

Tip 1: Begin de dag met een lekker paasontbijt

Om de dag goed van start te gaan met pasen is een uitgebreid paasontbijt natuurlijk van belang. Gezellig met het gezin ontbijten. Er zijn verrukkelijke paasrecepten te vinden op  het internet.

Tip 2: Paasontbijt te vroeg? Start dan met een Paasbrunch

Als u wilt uitslapen en daarom het paasontbijt overslaat, kunt u ook besluiten om een Paasbrunch te organiseren voor uw familie of vrienden. Het voordeel van een Paasbrunch is dat u er meteen een borrel aan kunt verbinden. Zo kunnen uw familie en vrienden nog lekker wat langer blijven. In een groot gezelschap is het fijn als u zelf de tijd heeft om lekker bij te kletsen met uw familie. Wanneer u een PriveOber inhuurt hoeft u zelf niks te doen en kunt u optimaal genieten. Alle hapjes en drankjes worden worden door de PriveObers bereidt en uitgeserveerd aan u en uw gasten, zodat u zelf echt de tijd voor uw gasten heeft.

Tip 3: Vermaak de kinderen en uzelf met het zoeken van paaseieren

Wie zoekt er nu niet graag paaseieren met Pasen? Bij lekker weer is het uiteraard een goed idee om de eieren in uw tuin te verstoppen zodat u en uw gasten lekker buiten bezig zijn. Bij slecht weer is het aan te raden om de eieren in uw huis te verstoppen. Op deze manier bent u gezamenlijk lekker bezig tijdens uw paasbrunch.

Tip 4: Activiteiten Pasen, ga er even op uit tussen de middag!

Pasen bruist van de activiteiten. Zo zijn er vele paasfestivals of paasmarkten.
Als u kinderen heeft is het misschien leuk om naar Lammetjesdag te gaan bij de lokale kinderboerderij  Er zijn ook tijdens Pasen weer vele pretparken open met nieuwe atracties.

Tip 5: Pasen vieren met kids thuis, wat te doen?

Op Pinterest zijn genoeg knutselideeën te vinden, bekijk ons knutselbord op Pinterest.
Houden de kinderen niet zo van knutselen, ga dan gezellig met zijn allen een familiespel doen of een leuke familiefilm kijken.

 

Tip 6: Maak een wandeling door het bos in de frisse lucht

Om lekker even het eten van de Paasbrunch of het ontbijt te laten zakken is een wandeling maken een gezonde en leuke manier.

Tip 7: Paasdiner thuis, bepaal uw eigen sfeer

Pasen thuis vieren heeft vele voordelen. U kunt uw eigen muziek opzetten die u zelf leuk vindt en iedereen kan lekker een borrel nemen. Tevens kunnen de kinderen lekker hun eigen gang als zij bij u huis zijn. Als u het leuk vindt om te koken kunt u een drie – of viergangendiner maken. Wilt u toch luxe dineren in uw eigen huis? Er zijn vele cateraars en restaurateurs die een mooi diner klaarmaken wat alleen nog opgewarmd dient te worden. Dit scheelt u een hoop stress en tijd. Maak het u zelf gemakkelijk. Ook voor een diner kunt een PriveOber bij ons boeken. De PriveOber zorgt ervoor dat u niks te kort komt!

Tip 8: Alles geregeld? Tijd om te genieten!

PriveOber wenst u een heel fijn Pasen toe!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.