Hoe kies ik de juiste datum/tijdstip voor mijn feestgelegenheid?

Op welke datum wilt u een feestje vieren? Op de dag van uw verjaardag is niet altijd handig. De meeste van uw gasten zullen bijvoorbeeld niet kunnen tijdens een feestdag, concert of bijvoorbeeld een WK wedstrijd van het Nederlands Elftal. Vergeet niet om in uw familie- en kennissen kring te informeren of er geen feestje gepland staat.

Wat is de beste datum?

Datumprikker.nl is een handig hulpmiddel voor het plannen van uw feestgelegenheid. U kunt hier eenvoudig een afspraak maken, deze vervolgens naar de genodigden sturen en die kunnen hun beschikbaarheid doorgeven. Zodra iedereen heeft gereageerd kan de datum en locatie gekozen worden. Iedere genodigden ontvangt hierbij een email ter bevestiging.

Hoe laat start het feestje?

Op een vrijdag of zaterdagavond wordt het vaak gezellig tot in de late uurtjes.
Wanneer u op zondagmiddag uw feestje geeft, duurt het vaak tot vroeg in de avond. Dit is meestal aantrekkelijk voor ouders met kinderen. Zij hoeven dan geen oppas te regelen en de kids kunnen mee.

Wees op tijd  met organiseren

Zorg ervoor dat u de datum op tijd bekent maakt. Zo kunnen uw gasten ook rekening met u houden en bijvoorbeeld vrij vragen op hun werk of hun wekelijkse sportavondje overslaan. Vier a vijf weken van te voren plannen is ruim op tijd. U kunt uw vaste vrienden alvast vragen om een datum vrij te houden. Dan weet u in ieder geval zeker dat het gezellig zal worden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.