,

Tips voor het organiseren van een 50ste verjaardag! Sarah/Abraham

Iemand in uw omgeving wordt 50 jaar! Wat een mijlpaal, van harte gefeliciteerd.
Natuurlijk wilt u voor de Sarah/Abraham een top feest organiseren voor zijn/haar 50ste verjaardag en met deze 7 tips gaat u dat zeker lukken.

50ste verjaardag vieren in een zaaltje of thuis?

Maak een gastenlijst en bedenk of het allemaal in een huiskamer past. Wordt het wat krapjes?Uitwijken naar een zaaltje of café kan natuurlijk ook. Is er misschien een wijkcentrum in de buurt die voor een klein prijsje af te huren is? Op de website van zaaltjetehuur vind je een overzicht van locaties die af te huren zijn in uw regio.

 

50ste verjaardag cadeau idee

“Vroeger was alles beter” herinneringsboek
Stuur met de uitnodigingen het verzoek mee om een herinnering die de gasten hebben samen met de jarige op sturen. Dit kan een brief zijn, een foto of iets creatiefs. Voeg de herinneringen samen en maak er een boekwerk van.  Zo creëert u een heel persoonlijk cadeau.

Geboortedag krant
Op zoek naar een cadeau met een verhaal? Geef een een historische krant van de geboortedatum cadeau. Via www.krantvanuwgeboortedag.nl kunt u echte kranten kopen. Een leuk en origineel cadeau voor een 50ste verjaardag!

Algemeen Dagblad

Foto bron: www.geboortedagkrant.nl

 

Ideeën 50 ste verjaardag Sarah/Abraham spreuken spandoek

Je ziet ze regelmatig hangen; een spreuken spandoek! Eenvoudig te maken van een oud laken en verfspuitbussen / stiften.
Wil je gaan voor een professionele look? Er zijn veel websites waar u zelf uw spandoek kan ontwerpen en laten drukken. Zoals Vistaprint of drukwerkdeal

Inspiratie spandoek teksten:

 • Zet de botox maar vast klaar, (Naam) 50 jaar
 • Paniek, Paniek, (Naam) is half antiek.
 • (Naam) onze klusser, is nu een 50 plusser
 • Pas op! brandgevaar! 50 kaarsen dit jaar!
 • Voor iedereen die het wil horen, Abraham / Sarah is eindelijk droog achter de oren.
 • Sarah / Abraham ondanks jouw verzoek, maakten we toch een spandoek. En iedereen mag het weten, morgen ben je het toch weer vergeten.

Wanneer u goed bent in tekenen kun je ook een grappige karikatuur van de jarige job op het spandoek maken.
Inspiratie nodig voor de rest van de versiering van het feest?  We hebben de leukste ideeën verzameld  voor u op Pinterest.

 

De Sarah/Abraham pop voortuin

De alom bekende pop in de voortuin is een klassieker. U kunt hem zelf maken door kleding te vullen met kranten/ kussen vulling. Maak de pop af door een Sarah/Abraham masker en wat attributen. Denk aan een rollator, pijpje, wandelstok of rolstoel.

U kunt de pop nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld de werkkleding van degene die jarig is aan te trekken of zijn/haar hobby’s te verwerken. Is de Abraham verzot op voetbal? Dan mag de bal uiteraard niet ontbreken. ;)

Op internet zijn de poppen ook te vinden.

 

Wilt u iets anders dan de klassieke pop? Een gigantische opblaasbare pop is dan ook nog een optie! Deze zijn te huur bij veel bedrijven, voorbeeld van zo’n bedrijf is opblaasverhuur.

 

Levende Sarah en/of Abraham*

50ste verjaardag

*alle credits voor mijn schoonmoeder Gijsje van der Burg =)

Niets grappiger dan degene die jarig is een spiegel voor te houden met een levende Sarah en/of Abraham.
Een ondeugende Abraham die stiekem erg graag met de jonge dames danst en een Sarah die hem dan even aan de oor meesleept. Huur of koop een kostuum en geef een showtje weg.
U hoeft als Sarah/Abraham geen woord te zeggen, dit is extra leuk, zo weet de jarige niet wie er onder het masker zit!
Iets te gek? Alleen naar binnen schuifelen, de gasten een handje geven en de jarige een cadeautje aanbieden is ook al erg leuk!

 

 

PriveOber, bediening 50ste verjaardag

Natuurlijk wilt u zelf ook van het feest genieten samen met familie/vrienden, dit is mogelijk met een PriveOber! Wij zijn er om u te helpen. Geen gehaast van de deur naar de keuken. Een PriveOber ontvangt uw gasten, voorziet hen van een hapje en een drankje en helpt zelfs met het opruimen achteraf.

 

 

Nog een allerlaatste tip.. ;) Houdt het een verrassing!

Veel plezier!

2 antwoorden
 1. Lauren de Bruijn
  Lauren de Bruijn zegt:

  Volgens mij is het beter om zo’n datum in een cafe of zoiets te vieren. Maar ik vind het idee met de muziek uit de tienerjaren van de jarige heel interessant! Mijn vader wordt 50 straks en ik wil mijn best doen om een goed feest voor hem te organiseren. Nu ben ik op zoek naar een perfecte locatie ;)

  Beantwoorden
 2. Kiki Wals
  Kiki Wals zegt:

  Je idee om de muziek te draaien die populair was in de tienerjaren van de jarige spreekt me aan! Mijn oma is binnenkort jarig, en ik wil een grote verjaardagsparty voor haar organiseren. Ik huur zelfs een geluidsinstallatie om deze muziek te spelen! Bedankt voor het idee!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.