Tips voor het briefen van de PriveOber en geniet met volle teugen van uw feestje.

Briefing PriveOber

Hoe gaat dat nou precies in zijn werk op de dag van uw feestgelegenheid, een PriveOber bij u thuis? Hier leest u tips hoe u de ober het beste kunt uitleggen wat u van hem verwacht. Zo is het voor hem duidelijk wat er moet gebeuren en kunt u echt ontspannen en genieten van uw eigen feest.

De PriveOber is goed voorbereid op de partij

Wat kan u verwachten van de PriveOber? Voordat de PriveOber naar uw partij komt krijgt hij altijd een briefing op het kantoor. Bij uw boeking heeft u eventueel nog wensen en opmerkingen vermeld en ook hier is de ober van op de hoogte.

Materialen PriveOber

Een PriveOber neemt altijd een aantal vaste spullen mee naar zijn werkplek. Hij heeft de juiste kleding welke het best bij uw feestgelegenheid past. Onze obers dragen altijd bij ons: een badge pen, aansteker, wijnopener. Dienbladen kunnen op verzoek worden meegenomen.

De briefing

Het is fijn om wat tijd met de ober in te plannen, voordat de gasten komen. U kunt dan de laatste dingen doorspreken. Op deze manier weet de ober wat hij kan verwachten en heeft u ook nog even rust voordat de gasten arriveren.

Wat kunt u vertellen tijdens de briefing?

Tijdens de briefing begint u met de planning, hoe gaat de avond, dag eruit zien, zijn er bijzonderheden waar de ober rekening mee dient te houden? Op welk tijdstip moeten de hapjes op tafel? Of wanneer verwacht u dat de gangen opgediend te worden? “Zo kan de PriveOber hier tijdens zijn werkzaamheden rekening mee houden.”

Voor een ober is het uiteraard belangrijk om even een rondleiding te krijgen op de plek waar het feest gaat plaatsvinden. Vertel hem waar de toiletten zijn, waar de dranken koud liggen, de hapjes, glazen, een doekje, en waar de prullenbak is.

Welke werkzaamheden kunt u verwachten van de PriveOber?

Wij hebben ervaren en gastvrije PriveObers. Zij kunnen uitstekend te werk gaan in de bediening en bar. In de keuken kunnen wij uiteraard wel een kleine handeling verrichten, zoals het afmaken van gerechten en het frituren van een bitterballetje. Het zijn echter geen koks, dus voor een driegangendiner kunt u het best bij ons informeren naar een zelfstandig kok.

De PriveOber zorgt ervoor dat het netjes blijft tijdens de partij. Na het feest kan de ober nog even helpen met opruimen, het wegwerken van de laatste afwas en eventueel een stofzuiger door de kamer halen. Let op: de PriveOber is geen schoonmaker. Voor het poetsen kunt u bijvoorbeeld hulp bij schoonmaakbedrijf Helpling inhuren.

Kortom: van het aannemen van de jassen tot het geven van het afscheidscadeautje de PriveOber kan na een heldere uitleg voor u aan de slag en zal ervoor zorgen dat u écht tijd heeft voor uw gasten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.